8 عيش لبنانى - 1/2 كيلو صدور فراخ مقطعة - فلفل رومى الوان - زيتون اسود و اخضر مقطع - كوب كبير جبنة موزريلا - كوب جبنة رومى مبشورة - زبدة سايحة - توابل فلفل اسود و فلفل احمر
طريقة التحضير
تمزج جميع المكونات فى اناء ماعادا العيش و الجبنة على النار بقليل من الزبد حتى تستوى الفراخ ثم ترفع و نفرد العيش و ندهن العيش بالزبدة و نضع بكل رغيف حوالى 3 ملاعق كبية من الخليط و يرش بالجبنة الموزريلا و التركى و يلف جيدا و يوضع بصنية مدهونة بالزبدة ونكرر العملية حتى نفاذ العيش و يرش الوجه بالجبنة و يوضع بالفرن حتى يحمر و يقرمش قليلا حوالى 10 دقائق فقط و يقدم شاخنا